sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Pullip Youtsuzu


Pullip Youtsuzu siis tuossa. Aika ihana, tuo japanilaistyylinen kampaus & kaunis kimono vie mennessään. Ja vaan 65€ ja joku 10snt + jonkun 20€ postimaksut. Halvalla saa. :3 Kertokaa hei mielipiteenne tuosta kauniista Youtsuzusta (vai onko kaunis?) ja vastatkaa tuossa sivussa olevaan kyselyyn. Voitte valita useitakin vaihtoehtoja. Kertokaa tähän kommentoimalla omat ehdotuksenne, jos kyselyn ehdotukset ei tärppää. Jos tuon neidin saisin, niin ajattelin että se olisi vahvasti japanilaistaustainen ja haluaisin sille japaninkielisen nimen. Muttamutta, annetaan nyt teille kokeneemmille pullipisteille vähän valtaa tämän suhteen. :33 Lisäsin tuohon alas vielä kuvan takaapäin, eli tuo kimono no sieltäkin katsottuna aikas ♥____♥ ja hiuskoriste on kyllä jännä. :)



Yritän nyt kirjoittaa vielä jostain muustakin kuin pelkästä Youtsuzusta. Silmäni olen iskenyt myös Pullip Tiphonaan, joka ei sitten olekaan aivan halpa (krmh, 104€ + 20€ postikulut). Toisaalta, Pullipin ulkonäöllähän ei ole niin väliä, kun peruukkeja saa vaihdettua, vaatteita tehtyä ja ostettua jne. Muuten, punaiset hiukset on itselläni nyt niin IN joka paikassa, haluaisin itsellenikin, niin arvatkaapa haaveilenko Mollamanian punaisista mohairperuukeista. :3 Niitä on siellä kaksi, otsatukallinen ja otsatukaton. Toisaalta ne kaikki muutkin mohairperuukit on hienoja, kuten tämä ja tämä. Poiketen normaalista tyylistäni iskin silmäni myös tähän. Okei, miksi en oikein usko että teitä kiinnostaa nuo jutut? Tai no en ainakaan usko. Koitan keksiä nyt jotain muutakin -->


Pullip-kuumettani lievitän siis stalkkailemalla muiden hyviä blogeja ja kirjoittamalla tätä blogiani. Voit kertoa omasta blogistasi kommentissasi. :3 Etsin aktiivisia pullipistibloggaajia ja hyviä blogeja. :)

3 kommenttia:

  1. Wow aivan ihana neitokainen tuo Youtsuzu o.O Onnea vaan nimenkeksintään jos hankit sen ;))

    VastaaPoista
  2. AARGH! Sori sekoilu ton kommentin kanssa (; mutta piti siis kysyä, että ootko miettiny että paljon tulee tullimaksuja, kun tilaa amerikasta? oisin meinaan ite (ehkä) tilaamassa yhtä dalia, mutta lompakko ei oikeen tykkää jos tuleekin jotain 80€ ylimäärästä ::) hieno blogi muuten, ja tosi ihana Youtsuzu :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Armiidus. :3 Kirjoitankin uuden postauksen pian, vinkvink ;3
      Muumimörkö, poistin sentoisen kommenttisi. :D Ei ainakaan yhdelle nettikaverille tullut, mutta ei sitä tiedä. Ymmärsin että jos tilaa yli 1 pullipin niin sitten tulee, tai jtn.

      Poista