lauantai 4. helmikuuta 2012

Pullip-blogeja :)

- ALKUSANAT
Haluaisin siis kiittää kaikkia seuraamiani pullip-blogeja tästä pullip-innostuksestani. :) Sen takia olen nyt kirjoittanut tähän kaikista seuraamistani blogeista mainoksia ja mielipiteitäni. Aloitetaan, tämä postaus sisältää siis 9 blogia.

- WATASHI NO SEKAI
Watashi no sekai on erittäin hyvä blogi, minkä kertoo myös suuri lukijamäärä - yli 200 lukijaa! :) Blogissa kirjoittelee tiiA. Blogissa kerrotaan kahdesta pullip-neidistä, Akiesta ja Bousta. Akie on hurmaava punatukka, jolle ainakin minä olen varsin kateellinen. ♥ Boukin on söpö, mutta tykkäsin neidistä enemmän aikaisemmalla peruukilla. Blogi on oikein hyvä ja kuvia on paljon, mistä johtuen blogi lagaa koneellani hieman, mutta suosittelen.

- A LITTLE SWEET DOLL
Tämän blogin lukijaksi liityin vasta eilen, mutta suosittelen tätä. Ulkoasu on ihana ja bloggailija Sweetie osaa asiansa. Blogia on kiva lukea. Blogi kertoo Vivecasta, kauniista pullipista. Blogia on kiva lukea myös sen takia, että Sweetie on erittäin kekseliäs ja taitava! Hän on itse tehnyt Vivecalle peruukin. Pidän blogista. :)

- ALWAYS A DOLL
Tämänkin blogin löysin vasta äskettäin, mutta ihastuin jo sen ulkoasuun ja postausotsikoihin. Eliana on oikein nätti mustatukkainen pullip. Blogissa esiintyy myös Pepperooni, Dal ja toinen pullip Renee. Bloggailija käyttää nimeä Always A Doll ja kirjoittaa mielestäni oikein hauskasti. :3 Renee-pullipin pitkä peruukki on aivan ihana.

- BRIGHT LIGHTS INSIDE THE DOLL
Tästä blogista pidän myös, kesäinen ulkoasu. Yläpalkissa oleva grafiikka on ehkä hieman liian iso, mutta ei se juurikaan häiritse. Blogissa seikkailevat ainakin Fuuka ja Eika. En ole varma, onko vielä muita, sillä blogissa ei ole nukkeprofiileja. Bloggaaja Unihiekka kirjoittaa hyvin.

- GAPSUN NUKKEILUT
Ihastuttavat neidit Renee ja Melissa ovat todella nättejä. Blogin ulkoasukin on mahtava ja Gapsu osaa kyllä kirjoittaa! Ei voi ainakaan moittia. Kuvia käytetään paljon, mikä on mukavaa. Blogilla ei ole kovinkaan "hankalaa" nimeä, mutta ei se minua häiritse. Yksinkertainenkin on kaunista. :3

 - LITTLE BIT OF PULLIPWORLD
Tämäkin blogi on minulle aika uusi. Löysin sen hetki sitten, ja olenkin ihan tyytyväinen löytööni. Ulkoasu on mukava, tumma. Sopii blogille hyvin. Ei liiallisia kuvia, siisti vaikutelma. :) Blogi on uusi, mutta hyvä. Nukkeprofiileja siellä ei ole, mutta sekaisinkaan ei mene, sillä tällä hetkellä bloggaja Fannilla on vain yksi pullip - Sofia. Pullip Melissa on kuitenkin tulossa Fannille piakkoin.

- NEQUEO DORMIRE
Ahaa, ehdittiinkin jo tänne asti! Nyt esittelen teille yhden lempiblogeistani, sillä kyseessä on irl-kaverini Armiiduksen mahtava blogi. Pullipia Armiidus ei ole vielä saanut, tilattu kyllä on, mutta silti blogi on hauskaa luettavaa. Kekseliäs Armiidus on tehnytkin lehtiä pullipilleen ja rakentaa tämän kotia parhaillaan. Odotan innolla, että blogi lähtee kunnolla käyntiin! :) Go Armiidus !

- UNE PETITE FILLE
Tämäkin blogi on yksi suosikeistani. Blogin nimi ja ulkoasu menevät täydellisesti yhteen bloggaaja Feelin ja pullip Audreyn kanssa. Audrey on oikein kaunis ja hänellä on uskomattomia vaatteita. Audreytä kustomoitiin juuri uudella peruukilla, joka teki hänestä todella erilaisen, mutta ihanan. Feel osaa kirjoittaa ja kuvata, ja blogi onkin aikamoinen suosikki minulle.

- BACKSTAGE DOLLS
Viimeistä blogia viedään! Nansku. kirjoittelee blogissa ja hänet tunnenkin jo netissä ennestään. Blogi on mahtava ja Ellen todella nätti. Elleniä on kustomoitu ja Nansku on ihan ylitaitava tekemään vaatteita Ellenille! Ellenillä on myös pikkusisko, Lilian, joka ei esiinny blogissa kovinkaan usein. Toivon kuitenkin, että pian saan nähdä Lilianiakin blogissa. ;)

- HUHHUH
Olipas siinä urakka, mutta tuli sekin nyt tehtyä. Käykää siis lukijat (joita on vain ihana Armiidus) stalkkailemassa näitä blogeja ja liittykää lukijoiksi, näistä ei blogit parane! Myöskin tälle blogilleni olisi kiva saada uusia lukijoita. :3


7 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta mitä Unesta kirjoitit ♥
  Sullakin on ihana blogi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä, mutta minä tosiaan rakastan blogiasi. ;;)
   Kiitos paljon ja iiihanaaa että liityit lukijaksi. ;) Minulla onkin yllätys teille huomenna. :3 Spesiaalipostaus.

   Poista
 2. http://plastiqueparadis.blogspot.fi/ IHQ

  VastaaPoista
 3. http://cherryblossomsforpullip.blogspot.fi

  Haluaisiko joku liittyä kahden nukkeilijan pullip-blogiin?

  VastaaPoista
 4. Katoin eka että tuo HUHHUH-kin oli joku blogi cx

  VastaaPoista
 5. Katoin eka että tuo HUHHUH-kin oli joku blogi cx

  VastaaPoista
 6. sulla on aivan ihana blogi!!! Mä perusti kans tänään blogin ja oon saanu inspiraatioo just näist samois blogeist! :))

  VastaaPoista