keskiviikko 15. helmikuuta 2012

She's here! :3

Tässä tulee nyt pieni kuvashoottipostaus, ihanasta Pullip Youtsuzustani, joka siis saapui eilen. Äiti ei kuitenkaan antanut sitä eilen minulle, koska eilen oli siskoni synttärit. :) Sain sen siis tänään. Avasin sen tuossa kolmen aikoihin, neljältä otin hieman kuvia. Tässä siis pieni shootti. HUOM! Kuvat olen napannut kännykällä, joten kaikkien kuvien laatu on todella surkea.
Tässä se on avattu suuresta pahvilaatikosta ja on vielä tuossa kauniissa paketissa. :3 Säästin tuon paketin, se on hieno.


Tässä Youtsuzuni on jo otettu paketeista ulos, mutta vielä kiinni tuossa taustapahvissa. Huimaako ketään muuta katsellessa tätä vinoa kuvaa? :D


Heei! Tässä minä olen, Pullip Youtsuzu eli Marielle. Mitäs pidätte?
Tässä kuvassa näkyy hieman punaista hiuspinnirusettiani, sitten näkyy perhospinni ja hieman sellaista kultaista nauhapinniä. Tuo iso hökkelikin on hiuskoriste, sekä nuo pienet miekat. Oikeassa alalaidassa (no ei ihan) on Mariellen kengät.
Ja tässä on Mariellen violetti ständi, joka näyttää siniseltä, sekä tuo kortti. Tuo kangas on Mariellen mekkoon laitettava osa, jonka voi vaikka solmia vyöksi.

Tässä Mariellen meikki ja kauniit silmäluomet. ♥ Laatu on ihan kakka.Marielle syöntipuikon kanssa. Sain tuollaiset koulusta, kun japanilainen opettaja kävi englannintunnilla vierailulla. :)
Tämä on koko postauksen suosikkikuvani, tosin laatu on tosi kakka tässäkin. >_____< Mutta ihana kuva.

Niin, että Youtsuzusta tuli sitten Marielle. Toisista nimistä mulla ei ole tietoakaan. OwO Sellaisen sivun Mariellelle voisin tehdä pian. Kommenttia, kiitos!

4 kommenttia:

  1. Onpas Marielle kaunis. Sait hyvän nimenkin valittua :3

    VastaaPoista
  2. Kaunis Marielle ♥ Toin Emilénkin tähän viereen kattomaan :D

    VastaaPoista
  3. Ihanaa ihanaa vihdoinkin sait tuon !! :3 En malta odottaa että nään Mariellen, joskus toivottavasti :D Muttajoo väkersin uutta blogia niin voisitko mitenkään tehdä sinne jotakin tooosi yksinkertaista ulkoasua (pliispliispliis<3) koska mä en osaa käyttää tätä bloggeria :<<

    VastaaPoista