keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Minishootti nwn

Huonolaatuinen minishootti tiedossa. x’’3 Kuvattiin tämä meillä Flaryn kanssa, riisuimme Marielle stock-asun pois ja vaihdoimme sille pikkusiskoni Bratz- Ja Moxievaatteita. Tosin tässä shootissa sillä on vain yksi mekko päällä, ehdoton suosikkini. :3 Mutta myös yhdet housut, toinen mekko, takki, kaulahuivi ja sellainen kokovartaloasu sopivat hyvin. :) Mutta nyt itse shoottiin. Ja kuvat otettu nopeasti kännykällä, joten laatu on surkeaakin surkeampi [okei, tunnustan, voisi olla huonompikin].


Laatu on ihan surkea. x____x Mutta kommentoikaa ihmeessä uutta mekkoa, hieman rikkinäistä tuosta helminauhojen kohdalta. :''D Ja kertokaa suosikkikuvanne! :)

2 kommenttia:

 1. Toi mekko näyttää tässä mun mielest lyhyemmältä kun mitä oikeesti on n__n
  Mut tosi nätti Marielle mutta koitas nyt ryhdistäytyä ja ottaa sillä kameralla kuvia !! :3 + siivosin kotona jotta äiti leppyisi... :D ja muut älkää ihmetelkö... OwO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. :D Vaarallisen tirkistelylyhyeltä. :''D Olenolen ottanutkihn [kröhöm Armiidus tieks mis mun kamera on?] mutta kun se siirtäminen x______x Jos otan 200 kuvaa ja siirrän ne sitten niin riittää pitkäks aikaa. :D Joo hyvä (y)

   + Mulle käy se minimiitti

   Poista