sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

AARGH VOI NÄRHENMUNA !!!1

Joopajoo, meitsi meni sitten hajottamaan Mariellen käden -.- Joo mä vihaan tota hymiöö, viivapisteviivaa, mutta se on nyt niin oikein ^^ Puin sille jotain vaatetta, ja sitten sain sen päälle.
"Ai kato, tossahan on Mariellen käsi..." Ja sitten shokktilaan, istun viisi minuuttia paikallani [okei ehkä puoli]... "ARGH!" Jee.
Eli, tuossa on hyvin hieno käsi. Tuosta rannenivelen ja käsivarren sivusta se siis halkesi ja irtosi. Eli nyt Mariellen käsi on totaalisesti paskana. vituttaa Okei toi kuva on hieman väärin, mutta käsitätte kai, että se KÄSI ON IRTI!!!!!!1 Ja obitsua en osta, hajotan sen ennen ku se on nuken päällä. Joten rakkaat ihmiset, syöksykää tänne.

3 kommenttia:

 1. Moi! Olet voittanut Unen kilpailussam jossa piti arvata Bonnien ikä. Onnitteluni :D
  Kilpailun säännöissä sanottiin, että voittaja saa mainoksen blogistaan juhlapostaukseeni. Nyt on siis vihdoinkin juhlapostauksen aika, 20 lukijaa on tullut!
  Olisitkos siis valmis laatimaan pienen mainoksen sivuistasi? Ei tietenkään ole pakko, voin lisätä pelkän linkinkin sivuihisi. Voit itse päättää.
  Otathan yhteyttä Uneen, jos kertoisit haluatko mainoksen sivuistasi.

  Mainokseen siis kuuluu mainoskuva, esittely ja linkki. Kuvan voisit laittaa blogiisi, esittelyn voisit laittaa kommentilla Uneen. Esittely ja kuva EIVÄT ole pakollisia! Haluatko sellaiset siis? Teet kuinka teet, mutta ota
  yhteyttä Uneen ^^

  P.s. Asialla on KAUHEA kiire! Laadithan kuvan ja esittelyn nopeasti! Yhteyden ottokin nopsasti, kiitos :)

  // Harmi kun käsi on rikki D:

  VastaaPoista
 2. Oho, tyhmää :C

  Muttamutta, kiva blogi! :))

  Kävisitsä kurkkaamassa munkin blogia ..? :D

  http://empsukanblogi.blogspot.com

  //Empsu

  VastaaPoista
 3. Mulla on sulle haaste blogissani ! nun

  alieninpullip.blogspot.fi

  VastaaPoista